• 28
  sep
  2017

  Tomorrow's architecture: Towards the digital era

  Aanvang: 17:00 - 23:00 uArper showroom Amsterdam

  Op donderdag 28 september organiseren FRAME en Arper in de showroom in Amsterdam het event Tomorrow’s architecture: towards the digital era. U bent van harte welkom om dit event bij te wonen.

  Het internet der dingen, virtual reality, kunstmatige intelligentie: de digitalisering is verder dan we ooit hebben kunnen dromen. Het biedt bovendien ongekende mogelijkheden en kansen voor de wereld van architectuur en design.

  Hoe gaat digitalisering onze toekomst bepalen? Hoe kunnen interactief design en multidimensionale producten een meer inspirerende omgeving vormen?

  In de nieuwste editie van het Frame MINDS event wordt samengewerkt met Arper. Nederlandse en internationale creatieve en zakelijke leiders delen graag hun inzicht en ervaring met u.

  Presentatie:

  Robert Thiemann
  Director bij FRAME magazine
  Sprekers:

  Jeroen de Bruin & Merel Brabers
  Interieurarchitect en researcher bij EGM Architecten
  Wessel van Beerendonk
  Oprichter en architect bij Studio RAP
  Paul Skinner
  Creative director bij Tellart
  Giulio Feltrin
  Business development manager bij Arper
  Het event in de Arper showroom in Amsterdam op 28 september begint om 18.00 uur en duurt tot 19:30 uur. Aansluitend is er als vanouds weer een afterparty! Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u vriendelijk u vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Na aanmelding krijgt u per mail een uitnodiging toegestuurd.