Beltane vertegenwoordigt de merken Arper, Mitja en Serralunga voor Nederland. De producten worden toegepast in project-, woning- en contractinrichting. Verkoop vindt uitsluitend plaats via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland.

Arper
is een fabrikant van verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting.
De aanvulling van de tafellijnen maken het Arper programma prettig om te gebruiken voor verschillende projecttoepassingen: kantoor, hotel, vergaderzalen, restaurants, lobby’s etc. Sinds juni 2013 wordt een groot deel van de Arper collectie getoond in de eigen showroom in Design Post Amsterdam.

Mitja is een ambachtelijk werkend bedrijf dat prachtige meubelen in hout produceert. In de collectie vindt u stoelen, tafels, kasten en accessoires. Door hun tijdloze stijl zijn de ontwerpen van Mitja zowel in particuliere als projectmatige omgevingen toepasbaar.

Serralunga
geeft het buitenmeubilair een nieuwe dimensie. Onder supervisie van vermaarde ontwerpers geeft Serralunga iedere vaas, stoel of lamp een eigen identiteit. Alle producten van Serralunga zijn geschikt voor buitengebruik.

Voorraad sales

Beltane biedt u de mogelijkheid om meubelen en accessoires uit onze voorraad te kopen. Deze items zijn als showroommodel gebruikt en dus nog zo goed als nieuw. Het actuele aanbod van voorraadmeubelen en accessoires kunt u hier vinden.

Arper showroom in Design Post Amsterdam

Arper is een fabrikant van verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting. Bekijk hier de collectie

Serralunga geeft het buitenmeubilair en verlichting een nieuwe dimensie. Bekijk hier de collectie.

Mitja produceert op ambachtelijke wijze tijdloze, houten meubelen. Bekijk hier de collectie.