Arper event – Shared spaces – Emotion vs Rules

Op maandag 26 september organiseert Arper het event Shared Spaces – Emotion vs Rules in haar showroom in Design Post Amsterdam. In samenwerking met architectenbureau Fokkema & Partners is een interessant programma samengesteld met een aantal inspirerende sprekers. Zij delen hun visie op de inrichting van de veranderende werkplek – nu en in de nabije toekomst. Wij zien u graag komen! Heeft u zich nog niet aangemeld? Klik dan hier.

 

koppen

 

Laura Atsma is architect en partner bij Fokkema & Partners. Zij is van mening dat veel expressieve interieurs hun sfeer opdringen en daarbij voorbij gaan aan de emotie van de gebruiker. Ze pleit voor een andere aanpak met minder regels en meer emotie.

Jeannette Altherr is industrieel ontwerper en art director. Als medeoprichter van bureau Lievore Altherr in Barcelona tekende zij voor het ontwerp van veel Arper producten waaronder de iconische Catifa. Zij is ook nauw betrokken bij de brand identity van het Italiaanse merk.

Diederik Fokkema is architect en partner bij Fokkema & Partners. Hij is geïnteresseerd in de vraag of we in deze snel veranderde tijd nog wel de traditionele behoefte hebben aan fysieke ruimte in gebouwen en of we ons niet meer op ‘mental space’ zouden moeten richten.

Marco Benvegnù werkt als Brand Manager voor Arper. Samen met een team van professionals bepaalt hij vergaand het ‘gezicht’ en de ontwikkelingsstrategie van het merk Arper.

De discussie zal worden geleid door journalist Jeroen Junte.

Programma

Het event in de compleet vernieuwde Arper showroom start om 18:00 uur. De paneldiscussie tot ca. 19:15 uur. Aansluitend ben u van harte welkom aan het heerlijke Italiaanse buffet. Natuurlijk zorgen wij ook voor een lekker drankje en goede muziek. U kunt zich kosteloos aanmelden via deze link.

Het event bij Arper is onderdeel van Brand New @ Design Post Amsterdam. Vanaf 14:00 uur zijn alle showrooms aan de Cruquiusweg 109 -111 open. Om 16:30 uur start bij Eikelenboom de expositie Craft & Manufacture, met een speciale lezing door Foster+Partners. Klik hier voor meer informatie over alle activiteiten van die dag.