Milan Design Week 2024

16 t/m 21 April is Milaan weer het episch centrum van design. Dit jaar vind je onze partners in zowel de stad als op de beurs (Rho Fiera). Hieronder vind je de locaties waar je ons vindt tijdens de Milan Design Week 2024.

Lees meer

Arper – Ralik awarded at Archiproducts Design Awards 2023

De Ralik-collectie, ontworpen door Ichiro Iwasaki, heeft de Archiproducts Design Awards ontvangen, een prijs gesponsord door Archiproducts, een van de grootste netwerken gewijd aan architectuur en design.

De wedstrijd, die nu voor de achtste keer wordt gehouden, viert de beste producten in de wereld van architectuur en design. De internationale jury van de Archiproducts Design Awards 2023 bestaat uit enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde architecten, ontwerpers, journalisten, fotografen en creatief directeuren.

DeCastelli – Nieuwe partner van Beltane

Het Italiaanse DeCastelli geeft metaal een nieuwe dimensie. Panelen, wandbekleding, meubilair en vele andere toepassingen krijgen hierdoor een eigen gezicht.

Met ingang van November 2023 wordt deCastelli in Nederland door Beltane vertegenwoordigd.

“HARD COUTURE”

Trouw aan de kwaliteit van metaal, voegt De Castelli ambachtelijke ideeën en vakmanschap toe aan industriële processen, wat leidt tot originele resultaten. De ontmoeting met design inspireert tot gebruik van materialen die gebaseerd zijn op respect voor het potentieel.

“METAL THINKING”

Uniek, niet alleen vanwege de hand die ze heeft gemaakt, maar ook vanwege het unieke culturele pad dat zich richt op de esthetische (en niet alleen praktische) waarde van het oorspronkelijke materiaal waarmee De Castelli woonruimtes vormgeeft.

“A BESPOKE APPROACH”

Elk project, zelfs in de herhaling van de vorm, is een creatief object op zichzelf.

“HISTORICAL METALS”

We have been writing the history of metal for four generations.

Bezoek ook de deCastelli website.

Arper – Clerkenwell Design Week – London 2023

Van 23 – 25 mei nam Arper deel aan de 14e editie van Clerkenwell Design Week, een van de toonaangevende onafhankelijke designfestivals in het VK die de creativiteit van Clerkenwell viert en het gebied overneemt met een reeks showroomevenementen, tentoonstellingen en speciale installaties.

Lees meer