Arper – Ralik awarded at Archiproducts Design Awards 2023

De Ralik-collectie, ontworpen door Ichiro Iwasaki, heeft de Archiproducts Design Awards ontvangen, een prijs gesponsord door Archiproducts, een van de grootste netwerken gewijd aan architectuur en design.

De wedstrijd, die nu voor de achtste keer wordt gehouden, viert de beste producten in de wereld van architectuur en design. De internationale jury van de Archiproducts Design Awards 2023 bestaat uit enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde architecten, ontwerpers, journalisten, fotografen en creatief directeuren.

DeCastelli – Nieuwe partner van Beltane

Het Italiaanse DeCastelli geeft metaal een nieuwe dimensie. Panelen, wandbekleding, meubilair en vele andere toepassingen krijgen hierdoor een eigen gezicht.

Met ingang van November 2023 wordt deCastelli in Nederland door Beltane vertegenwoordigd.

“HARD COUTURE”

Trouw aan de kwaliteit van metaal, voegt De Castelli ambachtelijke ideeën en vakmanschap toe aan industriële processen, wat leidt tot originele resultaten. De ontmoeting met design inspireert tot gebruik van materialen die gebaseerd zijn op respect voor het potentieel.

“METAL THINKING”

Uniek, niet alleen vanwege de hand die ze heeft gemaakt, maar ook vanwege het unieke culturele pad dat zich richt op de esthetische (en niet alleen praktische) waarde van het oorspronkelijke materiaal waarmee De Castelli woonruimtes vormgeeft.

“A BESPOKE APPROACH”

Elk project, zelfs in de herhaling van de vorm, is een creatief object op zichzelf.

“HISTORICAL METALS”

We have been writing the history of metal for four generations.

Bezoek ook de deCastelli website.

Arper – Clerkenwell Design Week – London 2023

Van 23 – 25 mei nam Arper deel aan de 14e editie van Clerkenwell Design Week, een van de toonaangevende onafhankelijke designfestivals in het VK die de creativiteit van Clerkenwell viert en het gebied overneemt met een reeks showroomevenementen, tentoonstellingen en speciale installaties.

Lees meer

Arper – Bringing colorful hope to the community

HOLA’s Arts & Recreation Center is een drie verdiepingen tellende faciliteit van 24.000 vierkante meter in de noordoostelijke hoek van Lafayette Park, als resultaat van een formele publiek/private samenwerking met het City of Los Angeles Department of Recreation and Parks.

Lees meer