Beltane vertegenwoordigt de merken Arper, Poltrona Frau en Ceccotti Collezioni voor Nederland. De producten worden toegepast in project-, woning- en contractinrichting. Verkoop vindt uitsluitend plaats via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland.

Arper
is een fabrikant van verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting.
De aanvulling van de tafellijnen maken het Arper programma prettig om te gebruiken voor verschillende projecttoepassingen: kantoor, hotel, vergaderzalen, restaurants, lobby’s etc. Sinds juni 2013 wordt een groot deel van de Arper collectie getoond in de eigen showroom in Design Post Amsterdam.

Poltrona Frau is een Italiaans klassemerk dat vermaard is vanwege de vele, iconische ontwerpen in de collectie. Poltrona Frau, dat al sinds 1912 bestaat, heeft zich al meer dan een eeuw bewezen met het combineren van puur vakmanschap, een superieure materiaalkeuze en een innovatieve bedrijfsvoering. Continuïteit en kwaliteit staan hierbij altijd voorop.

Ceccotti Collezioni
 Het unieke karakter van Ceccotti Collezioni wordt alom gewaardeerd. Vakmanschap wordt vertaald in unieke meubelstukken geïnspireerd op werken van Gaudi, Mollino en het Scandinavisch design uit de jaren 50. Zachte en originele vormen die je terugvindt in ieder meubelstuk of verlichting kenmerken kwaliteit en identiteit. De fabriek van Ceccotti Collezioni is gelegen in het hart van Toscane (Pisa-Lucca-Sienna).

Voorraad sales Momenteel zijn er geen  meubelen en accessoires uit onze voorraad te koop.

 

Privacy Uw privacy en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn belangrijk voor ons. Wij verwerken en bewaren uw data volgens de regels in ons privacy statement. Dit kunt u hier lezen.

 

Arper maakt verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting. Bekijk hier de collectie

Poltrona Frau combineert klassieke ambachtelijkheid en innovatief design.Bekijk hier de collectie

CeccottiCollezioni produceert op ambachtelijke wijze tijdloze, houten meubelen. Bekijk hier de collectie.