Beltane vertegenwoordigt de merken Arper, Poltrona Frau, Ceccotti Collezioni, DeCastelli en Fast voor Nederland. De producten worden toegepast in project-, woning- en contractinrichting en outdoor. Verkoop vindt uitsluitend plaats via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland.

Arper
is een fabrikant van verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting.
De aanvulling van de tafellijnen maken het Arper programma prettig om te gebruiken voor verschillende projecttoepassingen: kantoor, hotel, vergaderzalen, restaurants, lobby’s etc. Sinds juni 2013 wordt een groot deel van de Arper collectie getoond in de eigen showroom in Design Post Amsterdam.

Poltrona Frau is een Italiaans klassemerk dat vermaard is vanwege de vele, iconische ontwerpen in de collectie. Poltrona Frau, dat al sinds 1912 bestaat, heeft zich al meer dan een eeuw bewezen met het combineren van puur vakmanschap, een superieure materiaalkeuze en een innovatieve bedrijfsvoering. Continuïteit en kwaliteit staan hierbij altijd voorop.

Ceccotti Collezioni
 Het unieke karakter van Ceccotti Collezioni wordt alom gewaardeerd. Vakmanschap wordt vertaald in unieke meubelstukken geïnspireerd op werken van Gaudi, Mollino en het Scandinavisch design uit de jaren 50. Zachte en originele vormen die je terugvindt in ieder meubelstuk of verlichting kenmerken kwaliteit en identiteit. De fabriek van Ceccotti Collezioni is gelegen in het hart van Toscane (Pisa-Lucca-Sienna).

deCastelli
 voegt ambachtelijke ideeën en vakmanschap toe aan industriële processen, wat leidt tot volledig originele resultaten. Design inspireert deCastelli tot een benadering van materialen die gebaseerd is op respect voor hun potentieel, zij het verborgen of voor de hand liggend. Uniek, niet alleen vanwege de hand die ze heeft gemaakt, maar ook vanwege het unieke culturele pad dat zich richt op de esthetische (en niet alleen praktische) waarde van het oorspronkelijke materiaal waarmee De Castelli woonruimtes vormgeeft.

Fast
tafels, stoelen en sofa’s zijn ontworpen om momenten van het buitenleven in te richten: lunches en diners in de tuin, middagen loungen bij het zwembad, drukke stranden, berghotels na een dag in het bos, of een rustige middag lezen. Volop verhalen, situaties en emoties om Living in Nature by Fast te beleven.
 
Privacy Uw privacy en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn belangrijk voor ons. Wij verwerken en bewaren uw data volgens de regels in ons privacy statement. Dit kunt u hier lezen.

 

Arper maakt verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting. Bekijk hier de collectie

Poltrona Frau combineert klassieke ambachtelijkheid en innovatief design.Bekijk hier de collectie

CeccottiCollezioni produceert op ambachtelijke wijze tijdloze, houten meubelen. Bekijk hier de collectie.

De Castelli voegt ambachtelijke ideeën en vakmanschap toe aan industriële processen, wat leidt tot volledig originele resultaten. Bekijk hier de collectie

Fast is een fabikant van Outdoor meubilair wiens inspiratie de natuur is. Made in Italy met een visie op de toekomst. Bekijk hier de collectie