Beltane vertegenwoordigt de merken Arper, Poltrona Frau, Mitja en Serralunga voor Nederland. De producten worden toegepast in project-, woning- en contractinrichting. Verkoop vindt uitsluitend plaats via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland.

Arper
is een fabrikant van verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting.
De aanvulling van de tafellijnen maken het Arper programma prettig om te gebruiken voor verschillende projecttoepassingen: kantoor, hotel, vergaderzalen, restaurants, lobby’s etc. Sinds juni 2013 wordt een groot deel van de Arper collectie getoond in de eigen showroom in Design Post Amsterdam.

Poltrona Frau is een Italiaans klassemerk dat vermaard is vanwege de vele, iconische ontwerpen in de collectie. Poltrona Frau, dat al sinds 1912 bestaat, heeft zich al meer dan een eeuw bewezen met het combineren van puur vakmanschap, een superieure materiaalkeuze en een innovatieve bedrijfsvoering. Continuïteit en kwaliteit staan hierbij altijd voorop.

Mitja
is een ambachtelijk werkend bedrijf dat prachtige meubelen in hout produceert. In de collectie vindt u stoelen, tafels, kasten en accessoires. Door hun tijdloze stijl zijn de ontwerpen van Mitja zowel in particuliere als projectmatige omgevingen toepasbaar.

Serralunga
geeft het buitenmeubilair een nieuwe dimensie. Onder supervisie van vermaarde ontwerpers geeft Serralunga iedere vaas, stoel of lamp een eigen identiteit. Alle producten van Serralunga zijn geschikt voor buitengebruik.

Voorraad sales
Beltane biedt u de mogelijkheid om meubelen en accessoires uit onze voorraad te kopen. Deze items zijn als showroommodel gebruikt en dus nog zo goed als nieuw. Het actuele aanbod van voorraadmeubelen en accessoires kunt u hier vinden.

 

Privacy Uw privacy en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn belangrijk voor ons. Wij verwerken en bewaren uw data volgens de regels in ons privacy statement. Dit kunt u hier lezen.

 

Arper maakt verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting. Bekijk hier de collectie

Poltrona Frau combineert klassieke ambachtelijkheid en innovatief design.Bekijk hier de collectie

Mitja produceert op ambachtelijke wijze tijdloze, houten meubelen. Bekijk hier de collectie.

Serralunga geeft het buitenmeubilair en verlichting een nieuwe dimensie. Bekijk hier de collectie.