De nieuwe sofa van Arper: Steeve

Het was het grote nieuws van Arper op de beurs in Milaan: de nieuwe sofa Steeve. Het modulaire programma is door Jean-Marie Massaud ontworpen en kan zowel in particuliere als in zakelijke omgevingen worden toegepast. 

Architectonisch

Meest in het oog springend is moderne, architectonische uiterlijk van de Steeve. Vooral als de buitenzijde in hout wordt uitgevoerd. Tegelijkertijd is het ontwerp slank en luchtig te noemen. Door verschillende materialen, zoals hout, leer en stof, te combineren komen de spannende en eigenzinnige details het best tot hun recht. De rug- en armkussens zijn op een unieke manier naadloos verwerkt. Een industriële innovatie die het stofferen uiteindelijk veel eenvoudiger maakt.

Comfortabel

Ondanks deze technische hoogstandjes en het cleane ontwerp is de Steeve toch vooral ook een comfortabele bank. Losse kussens zijn leverbaar voor een individuelere zithouding.

Steeve heeft drie belangrijke basiscomponenten: een sofa, een fauteuil en lage bank. Door combinaties van de verschillende maten en uitvoeringen kan precies de gewenste opstelling worden samengesteld.