DPA Talk #11 – Flexible work space vs. Corporate offices

Op 28 januari organiseert Design Post Amsterdam alweer voor de 11e keer de DPA Talk. Ditmaal met als thema: Flexible work space vs. Corporate offices. 

Flexibele werkplekken als Het Nieuwe Kantoor, Spaces of We Work zijn niet meer weg te denken uit het moderne kantoorlandschap. Het werkcomfort, de hoogwaardige faciliteiten en de professionele uitstraling van deze gedeelde kantoorruimtes doen inmiddels niet meer onder voor het traditionele bedrijfsinterieur. Zzp’ers zijn ook allang niet meer de enige die van deze flexplekken gebruik maken; ook kleine en middelgrote bedrijven zien de voordelen van deze flexibele en representatieve kantoorplekken.

Tegelijkertijd kiezen met name grote bedrijven nog vaak voor een traditioneel kantoorgebouw. Al verandert ook dit professionele interieur onder invloed van ‘het nieuwe werken’. Werknemers werken vaker thuis of parttime waardoor bureaus worden gedeeld. Daarbij wordt dit institutionele kantoorinterieur steeds flexibeler en informeler met ‘open workspaces’ of loungehoeken.

Op DPA Talk #11 van 28 januari 2016 zetten we de verschillen in comfort, uitstraling en effectiviteit – en de rol die design daarin kan spelen – van zowel de flexplek als het traditionele bedrijfskantoor naast elkaar. De talk duurt 17:30 van 19:00 uur. Aansluitend is er een gezellige borrel.

Sprekers:

+ Mattijs Kaak – SKEPP
+ Ramon Beijen – CBRE
+ Celine de Waal Malefijt & Jorien Kemerink – Studio KNOL

Inschrijven kan via deze link.