Tomorrow’s architecture: towards the digital era

Op donderdag 28 september organiseren FRAME en Arper in de showroom in Design Post Amsterdam het event Tomorrow’s architecture: towards the digital era. U bent van harte welkom om dit event bij te wonen. Aanmelden kan hier.

Het internet der dingen, virtual reality, kunstmatige intelligentie: de digitalisering is verder dan we ooit hebben kunnen dromen. Het biedt bovendien ongekende mogelijkheden en kansen voor de wereld van architectuur en design.

Hoe gaat digitalisering onze toekomst bepalen? Hoe kunnen interactief design en multidimensionale producten een meer inspirerende omgeving vormen?

In de nieuwste editie van het Frame MINDS event wordt samengewerkt met Arper. Nederlandse en internationale creatieve en zakelijke leiders delen graag hun inzicht en ervaring met u.

Presentatie:

Sprekers:

 • Jeroen de Bruin & Merel Brabers
  Interieurarchitect en researcher bij EGM Architecten
 • Wessel van Beerendonk
  Oprichter en architect bij Studio RAP
 • Paul Skinner
  Creative director bij Tellart
 • Giulio Feltrin
  Business development manager bij Arper

Het event in de Arper showroom in Design Post Amsterdam op 28 september begint om 18.00 uur en duurt tot 19:30 uur. Het adres: Cruquiusweg 111 T, 1019 AG Amsterdam. Aansluitend is er als vanouds weer een afterparty! Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u vriendelijk u vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Na aanmelding krijgt u per mail een uitnodiging toegestuurd.