Salone del Mobile 2017

Nog maar een kleine maand en dan is het alweer zover: De Salone del Mobile 2017 in Milaan opent haar deuren. Meer dan 2000 bedrijven in de interieur- en designbranche presenteren van 5 tot en met 9 april hun laatste nieuws. Dit jaar is de Salone weer gecombineerd met de Euroluce, de reusachtige beurs-in-een-beurs op het gebied van verlichting. En dan hebben we het nog niet gehad over alle bedrijven die zich niet op de beurs, maar verspreidt over tientallen locaties in de stad gaan manifesteren. Een bezoek aan Milaan is een must voor iedere designprofessional.

Serralunga
Als vanouds presenteert ook Serralunga zich op de Salone. Het is nog een complete verrassing wat deze Italiaanse firma precies aan nieuws gaat brengen, maar een bezoek aan de stand is zeker de moeite waard. U kunt Serralunga vinden in Hal 20 Stand D29.

Arper
Arper heeft dit jaar maar liefst twee locaties op de beurs. De grootste stand kunt u op een vertrouwde plek vinden, in Hal 16 – Stand C29 – D30. Hier kunt u kennismaken met nieuwe producten, maar traditiegetrouw is er ook veel ruimte voor inspirerende presentaties van bestaande items uit de Arper collectie. Het geheel zal weer oogstrelend zijn!

Workspace3.0
Ook dit jaar is in hal 22 de expositie Workspace3.0 te bezoeken. Hier ziet u alle innovaties van bedrijven die zich nadrukkelijk met het inrichten van zakelijke interieurs bezighouden. Nieuwe producten en concepten worden hier voor het eerst aan een groot publiek getoond. Arper kan hier natuurlijk niet ontbreken. Er is een prachtige stand ontworpen die u in Hal 22 – Stand D20 – D24 kunt vinden.

Beltane team aanwezig
Het team van Beltane zal de hele week in Milaan aanwezig zijn, verspreidt over de verschillende locaties van Arper en Serralunga. Wilt u zeker zijn dat u een van ons kunt ontmoeten en spreken, zoekt u dan voor de beurs even telefonisch of per email contact. We proberen dan een concrete afspraak met u te arrangeren.

 

 

Download hier een handige kaart van het beurscomplex.