Save the date: Brand New @ Design Post op 26 september

In de maand september worden de meeste showrooms in Design Post Amsterdam compleet vernieuwd. Alle nieuwe producten die dit voorjaar op de grote, internationale beurzen zijn gepresenteerd, worden dan voor het eerst in Amsterdam getoond. Maandag 26 september staat Design Post Amsterdam in het teken van vernieuwing: nieuwe producten, innovaties en ontwikkelingen. De officiële uitnodiging volgt later deze zomer, maar wij vragen u alvast een notitie in uw agenda te maken: 26 september 2016 van 14:00 – 20:30 uur.

Kersvers
Arco, Arper, Danskina, Eikelenboom, Flos, Kvadrat, Montis, Moroso en Palau presenteren deze middag kersverse creaties; van de meest innovatieve verlichting tot de nieuwste kwaliteiten stoffen en de laatste modellen tafels en fauteuils, alles wordt uitvoerig belicht en een deel is zelfs voor het eerst te zien in Nederland! Tijdens Brand New organiseren Eikelenboom en Arper ook nog evenementen.

Craft & Manufacture
Eikelenboom toont de expositie Craft & Manufacture. Dit als onderdeel van de nieuwe producten ‘Dot’ en ‘Eva’ van Lumina, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Foster+Partners. Tijdens deze expositie zal Mike Holland, hoofd van de afdeling industrieel ontwerp, tekst en uitleg geven over het getoonde werk.

Shared Spaces – Emotion vs Rules
Arper organiseert in samenwerking met architectenbureau Fokkema & Partners een prikkelend panelgesprek. Het thema: Shared spaces – Emotion versus rules. Verschillende experts delen hun visie op het interieur van de werkomgeving, nu en in de nabije toekomst. Deze interessante middag in de Arper showroom wordt volgens goede traditie afgesloten met smakelijke hapjes en drankjes.

handtekeningmail-01