Ceccotti Collezioni showroom – Milan Design Week 2024

Living Roots 2024: Passie, genialiteit en geheugen zijn de belangrijkste deugden die Ceccotti Collezioni begeleiden bij het vormgeven van zijn nieuwe creaties 2024:

Passie is de belangrijkste waarde achter het ontwerponderzoek van Ceccotti Collezioni, wanneer hij zich bezighoudt met het uitwerken van nieuwe vormen en objecten.
Genialiteit omvat die producten die voortkomen uit een bestaand idee, uit paden die al zijn verkend, die opnieuw zijn ontworpen om aan nieuwe eisen te voldoen;
Het geheugen betreft die producten die uit het verleden komen, die deel uitmaken van onze geschiedenis, die opnieuw kunnen worden uitgegeven of in een nieuwe vorm kunnen worden gepresenteerd.


Dat brengt ons bij het thema van dit jaar: “LIVING ROOTS”. Omdat de wortels van Ceccotti Collezioni levend en krachtig zijn, blijven ze inspiratie en nieuwe ontwerpideeën genereren, ondanks dat ze deel uitmaken van het erfgoed, de regio, de cultuur waartoe wij behoren.

Bovendien heeft Ceccotti Collezioni zich dit jaar vooral op de woonkamer gericht om de nieuwe projecten van het merk te presenteren.

De virtuele tour biedt de mogelijkheid om te kiezen hoe je de ruimte bezoekt: stap voor stap, poppenhuis of plattegrond. Ook is het mogelijk om de maat van producten en ruimtes op te meten