DeCastelli – Archiproducts Design Awards 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Castelli met Folio de Archiproducts Design Awards 2023 heeft gewonnen!

De Folio tafel, een rationele sculptuur vervaardigd uit koperen platen, vertegenwoordigt officieel uitmuntendheid in innovatie en creativiteit in de wereld van design. Deze erkenning bevestigt ons streven naar uitmuntendheid en het voortdurende streven naar buitengewone oplossingen.

Hartelijk dank aan de jury, het Archiproducts-team en natuurlijk aan DRAW Studio.

Voor het vijfde jaar op rij fascineert De Castelli met een opnieuw ontworpen versie van de iconische ADA-trofee voor de winnende merken, gemaakt door MUT Design en geïnspireerd op de “Möbius-strip”. Het sculpturale object, badend in een clair-obscur-afwerking die exclusief voor de prijs van 2023 werd gecreëerd, blijft het expressieve potentieel van metaal verkennen. De DeDarié-afwerking daagt de waargenomen kilheid van roestvrij staal uit en presenteert een nieuw facet van deze beroemde legering.

De kenmerkende DeDarié-afwerking, zorgvuldig aangebracht door De Castelli, introduceert een zachte bronzen tint die de traditionele zilver- en ijzige tinten van roestvrij staal verzacht en verwarmt, waardoor de typische koude en steriele perceptie van het eeuwige materiaal wordt getrotseerd en de esthetiek ervan wordt verrijkt.