De eerste warme dag van het jaar!

De eerste warme dag van het jaar. Vandaag lijkt het er toch echt van te komen. Nu is het de ideale tijd om te kijken naar nieuw buitenmeubilair. Om deze zomer volop te kunnen genieten van de lange avonden is het ook zaak om over de buitenverlichting na te denken. Wat denkt u bijvoorbeeld van de nieuwe Honey van Serralunga?

 

img-1_20150310102658.png

Deze draagbare lantaarn is voorzien van een oplaadbaar LED-systeem. Hierdoor is de Honey overal toe te passen, ook als op die plek geen electriciteit voorhanden is. Kenmerkend detail is de royale leren handgreep. Deze is niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor de Honey gemakkelijk te verplaatsen en zelfs op te hangen is. De Honey is ontworpen door Raffaella Mangiarotti and Marco Ravina.

 

elRhIcL_w7Fzw2OeHgtTwSKMK6AM78rBgxZic22KYhg-1170x600Een ander voorbeeld is de Serralunga Picnic. Deze buitenlamp valt direct op door zijn krachtige vormgeving. Brutaal, compromisloos en oversized en daardoor kenmerkend voor de stijl van Serralunga. Voor het eerst is een outdoorlamp beschikbaar in zoveel verschillende kleuren. Op die manier is Picnic naadloos in de meest onderscheidende omgevingen toe te passen. Het karakter van de Picnic komt nog het meest tot leven als er een serie armaturen wordt gegroepeerd. Picnic wordt gemaakt met een speciale rotatie-giettechniek. Het ontwerp is van Joan Gaspar.

 

Kijk voor meer inspirerende buitenverlichting op de website van Serralunga. Wij wensen u alvast een heerlijk voorjaar en een prachtige zomer.