Prachtige projecten met Serralunga

Onze partner Bloei Interieurbeplanting uit Eindhoven heeft een serie aansprekende projecten met de producten van Serralunga opgeleverd.

Primeur met Green Pills
In het bezoekersrestaurant van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen installeerde Bloei de Serralunga Green Pills als ruimtedeler. Het is de eerste keer dat deze Green Pills in Nederland zijn toegepast – een echte primeur dus! Op andere plekken in het ziekenhuis is gekozen voor Lluna plantenbakken in verschillende kleuren. Samen met de schitterende beplanting zorgen deze blikvangers van Serralunga voor een rustgevende sfeer.

 

Maxima Medisch Centrum
Ook in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven koos Bloei Interieurbeplanting voor een product van Serralunga. Hier is een serie Holly All’s toegepast. Het opvallende ontwerp van Philippe Starck creëert  een intieme sfeer en biedt bezoekers en patiënten van het Medisch Centrum de gelegenheid om zich even terug te trekken.

 

Meer informatie
Klik hier voor meer inspiratie en informatie over de producten van Serralunga. Bekijk ook de video over Clean Fighter – een nieuw product van Serralunga waarmee u iedere kunststof plantenbak, stoel of tafel gemakkelijk kunt reinigen.