Nieuwe producten van Serralunga – Milaan 2015

Van 14 tot 19 april wordt in Milaan weer de Salone del Mobile georganiseerd. Ook Serralunga presenteert daar een aantal nieuwe producten aan de wereld. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

Meest in het oog springend is de outdoorlamp Honey. Deze draagbare lantaarn is voorzien van een oplaadbaar LED-systeem. Hierdoor is de Honey overal toe te passen, ook als op die plek geen electriciteit voorhanden is. Kenmerkend detail is de royale leren handgreep. Deze is niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor de Honey gemakkelijk te verplaatsen en zelfs op te hangen is. De Honey is ontworpen door Raffaella Mangiarotti and Marco Ravina.

Het Italiaanse duo Fabio Bortolani en Ermanno Righi is verantwoordelijk voor de Net Light, het tweede nieuwe product dat we aan u willen voorstellen. Net Light is zowel een lichtobject als een plantenpot. De ranken en bladeren van een hangplant vormen een geheel met de lamp en de metalen draadstructuur. Een perfecte mix van natuur en design.

Play.Wood is derde nieuwkomer van Serralunga. Het ontwerp van Ricardo Bello Dias nodigt uit tot spelen en creativiteit. De basis wordt gevormd door de twee kunststof wangen. Deze kunnen in veel kleuren geleverd kunnen worden. Serralunga kan een standaard zitelement in stoer, massief grenenhout leveren. Het is echter ook mogelijk om alleen de wangen te bestellen en zelf het zitdeel toe te voegen. Maat en materiaal zijn dan helemaal te personificeren. Als een aantal elementen gestapeld wordt, is met Play.Wood ook een eenvoudige open kast samen te stellen. Play.Wood is licht en gemakkelijk te demonteren. Ideaal voor tuinen en terrassen, maar natuurlijk ook binnenshuis toepasbaar.