Beltane vertegenwoordigt nu ook Poltrona Frau

Beltane vertegenwoordigt nu ook Poltrona Frau in Nederland. Met gepaste trots voegen we dit prachtige merk toe ons aan ons fraaie portfolio, naast Arper, Serralunga en Mitja.

Vakmanschap
Poltrona Frau is vermaard vanwege de vele, iconische ontwerpen in de collectie. Het merk, dat al sinds 1912 bestaat, heeft zich al meer dan een eeuw bewezen met het combineren van puur vakmanschap, een superieure materiaalkeuze en een innovatieve bedrijfsvoering. Continuïteit en kwaliteit staan hierbij altijd voorop. De collectie van Poltrona Frau leent zich voor allerlei toepassingen. Veel items zijn bij uitstek geschikt voor de toepassing in hoogwaardige zakelijke en particuliere interieurs.

Iconisch
Naast bekende klassiekers, zoals de fauteuils Lyra en Vanity Fair, wist Poltrona Frau steeds opnieuw spraakmakende ontwerpen te introduceren. Om dit te realiseren wist Poltrona Frau grote designers aan het merk te binden. Enzo Mari, Claudio Bellini, Achille Castiglioni, Jean-Marie Massaud, Lievore Altherr Molina, Patrick Norguet, Paola Navone, Piero Lissoni, Rodolfo Dordoni. Het zijn maar een paar van de vele grote namen die voor Poltrona Frau een ontwerp tekenden. De collectie biedt hierdoor ook een flink aantal ontwerpen die je met recht moderne klassiekers kunt noemen. De elegante fauteuil Don’do – een ontwerp van Jean-Marie Massaud, de prachtig gedetailleerde stoel Ginger van Roberto Lazzeroni en de in 2017 gepresenteerde sofa-reeks Let It Be van Ludovica & Roberto Palomba zijn maar enkele voorbeelden uit een lange reeks.

Salone del Mobile 2018
Natuurlijk presenteert Poltrona Frau haar bestaande collectie én alle noviteiten voor 2018 tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Deze beurs wordt dit jaar van 17 tot en met 22 april georganiseerd. U bent van harte welkom in Pavilion 20 – Stand E01 – F04.