Get on board the new Blue Jeans Superyacht

De 34 meter lange Blue Jeans is begonnen aan haar reis door België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk naar Londen, waar enkele iconische foto’s werden gemaakt voor de Tower Bridge, om uiteindelijk in februari aan te komen op haar thuisligplaats in het Verre Oosten.

Het volledig op maat gemaakte superjacht van Van der Valk Shipyard heeft een strak en stijlvol totaalprofiel met gebruik van buitenglas, een aantrekkelijke blauwe rompkleurstelling en een volledig op maat gemaakte kale aluminium tender. Blue Jeans heeft balkons aan beide zijden van het hoofddek en een uitschuifbare duikplank op de flybridge. De ruimte op het voordek is erg breed voor een verzonken chill-out zone met pop-up tafel.

Maar het exterieur is niet het enige gebied dat uitblinkt: het interieur is een samensmelting van Noord-Europese en Aziatische stijlen, met muren van vloeibaar metaal, koperen accenten, Lapis Lazuli Blue-marmer en andere fijne stenen.

In het meubilair van het hele jacht toont onze contract business unit Custom Interiors haar kennis: onze Ginger fauteuils met een op maat gemaakte afwerking geplaatst in de eethoek, en twee op maat gemaakte banksystemen, een voor de binnenruimte en de andere voor de chill out buiten gebied. Beide systemen zijn modulair en flexibel aan te passen aan het verschillende aantal of de behoeften van de gasten.

De algehele lay-out van Blue Jeans weerspiegelt de voorkeuren van haar eigenaar voor dagelijks gebruik binnen een multifunctioneel concept voor meerdere generaties dat zowel ideaal is voor grote groepen op dagtochten als voor het soort verlengd verblijf aan boord tijdens haar eerste reis.