Poltrona Frau made of stories

De levensverhalen, herinneringen en emoties van mensen zijn verweven met de tijdloze meubels die de ruimtes waarin ze leven vormgeven.

De authenticiteit in het hart van het merk Poltrona Frau wordt weerspiegeld in de talloze waargebeurde verhalen die erin voorkomen.

Ontdek hieronder de verhalen van Poltrona Frau
Scènes uit een constant evoluerende wereld, net zo zacht en veelzijdig als de manier waarop elk verhaal wordt verteld.

Peek-A-Book & Downtown

Het sensuele silhouet van de DownTown fauteuil, ontworpen door Jean-Marie Massaud, verenigt een puur design met buitengewoon comfort dat wordt bereikt door middel van zeer geavanceerde, maar verborgen technologie. Het vormt een ideale combinatie met het al even verfijnde Peek-a-Book-bureau, ontworpen door Roberto Lazzeroni, dat alle functionaliteit van het kantoor naar de huiselijke sfeer brengt. Het blad is bekleed met luxueus Pelle Frau®-leer en is de maximale uitdrukking van het vakmanschap van het merk Poltrona Frau.

Klik hier voor video

Let it Be

De Let It Be sofa, ontworpen door Ludovica + Roberto Palomba, is geïnspireerd op het oude Romeinse triclinium en viert vrijheid en praktisch gebruik zonder elk idee van formaliteit. Deze modulaire bank kan op allerlei manieren worden samengesteld en combineert een ontspannen en gastvrije ontwerpfilosofie met de vele minutieus vervaardigde details.

Klik hier voor video

Bolero & Montera

De Montera stoel en de Bolero tafel, beide ontworpen door Roberto Lazzeroni, zijn elegant en imposant aanwezig en weerspiegelen de knowhow van Poltrona Frau en het vermogen van het merk om zich in de loop van de tijd te ontwikkelen en opnieuw uit te vinden. Dit volmaakte vakmanschap is te zien in het hoogwaardige kastwerk op de slanke en luchtige poten van massief hout, evenals in de zitschaal met zijn organische, golvende profiel dat het lichaam met het grootste comfort omhult en de unieke kwaliteiten van de stoel versterkt. materialen.

Klik hier voor video

Coupé Bed

Een eerbetoon aan de stijl en aerodynamische lijnen van de grote sportwagens, het Coupé-bed is ontworpen door GamFratesi en is een intieme en comfortabele ruimte voor twee personen. De zachte, luxueuze omhelzing die de lederen bekleding van Pelle Frau® aan het hoofdeinde en het bedframe biedt, wordt benadrukt door het contrast met de slanke metalen poten van het bed. Deze hangende structuur brengt dromen tot leven.

Klik hier voor video

Archibald

Sinds het allereerste begin wordt de authenticiteit in het hart van het merk Poltrona Frau weerspiegeld in de verhalen van de mensen die de exclusieve meubels ontwerpen, produceren en ermee leven.
Een icoon van moderne stijl ontworpen door Jean-Marie Massaud, de Archibald fauteuil biedt een gezellige omhelzing in zijn aangenaam gerimpelde lederen bekleding. Het combineert perfect comfort en elegantie en nodigt uit tot een moment van ontspanning en rust.

Klik hier voor video

In the Mood

Met zijn opvallend horizontale ontwerp van Jean-Marie Massaud speelt de In the Mood sofa met de spanning tussen zijn slanke metalen poten en het minimalistische, bijna elementaire ontwerp van zijn kussens. De ruime, uitnodigende oppervlakken laten de tactiele kwaliteit van de bekleding in Pelle Frau® leer of stof goed uitkomen.

Klik hier voor video