Poltrona Frau – Next Stop “Harrods”

De gerenommeerde Poltrona Frau winkel in “Harrods” is onlangs verhuisd naar een grotere ruimte, waardoor de capaciteit van de prachtige meubelcollecties verder is uitgebreid.

De uitgebreide tentoonstellingsruimte biedt niet alleen een grotere verscheidenheid aan ontwerpen, maar biedt ook voldoende ruimte voor klanten om het veelgeprezen vakmanschap en de aandacht voor detail te ontdekken waar Poltrona Frau en Ceccotti Collezioni bekend om staan. Deze nieuwe locatie zorgt ervoor dat bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in de wereld van luxe meubelen.

Klanten kunnen een prachtige weergave van tijdloze ontwerpen verwachten, samengesteld om een harmonieuze mix van elegantie en functionaliteit te bieden. Of het nu gaat om de strakke lijnen van de Poltrona Frau outdoorcollectie of de boeiende allure van Ceccotti Collezioni, bezoekers van de nieuwe winkel worden getrakteerd op een visuele symfonie van luxe meubilair.

Met zijn toplocatie in het hart van Londen blijft onze winkel in Harrods een bestemming die je zeker moet bezoeken voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar de beste meubelstukken. De recente verhuizing naar een grotere ruimte toont de inzet van het merk om een uitzonderlijke winkelervaring te bieden en ervoor te zorgen dat bezoekers hun uitgebreide collectie gemakkelijk kunnen verkennen.

Poltrona Frau @ Harrods, 3e verdieping, 87-135 Brompton Rd, Londen