Poltrona Frau True Evolution 2022


Poltrona Frau viert haar 110 jaar bestaan met een nieuwe collectie die ambities en behoeften volledig aanvullen.

HAPPY JACK

Zacht, rond en uitnodigend, de Happy Jack zitbank, ontworpen door Ludovica + Roberto Palomba, nodigt uit om te gaan zitten en je lichaam te laten omhullen door zijn vormen.


HOMEY

De Homey eettafel, ontworpen door GamFratesi, heeft tot doel een hernieuwd licht te laten schijnen op de waarde van het huis en de centrale rol ervan te benadrukken in huiselijke omgevingen die steeds meer aandacht besteden aan delen.


NICE

Een kleine tafel fauteuil met een sterke aanwezigheid in de lunchroom. Nice, ontworpen door GamFratesi, vertoont een compact volume, met een organische en omhullende vorm.


LLOYD

Geïnspireerd door de wereld van hifi-luidsprekers, speelt de Lloyd Tex zelfdragende boekenkast, ontworpen door Jean-Marie Massaud, in op de transparantie en lichtheid van de Techno-stof panelen, een semi-transparante technische stof in lichte en donkere kleuren.


MONTERA MAS

Formele lichtheid en een gevoel van zachtheid beschrijven de nieuwe “extra zachte” tafelstoel uit de Montera-collectie, de Montera Mas ontworpen door Roberto Lazzeroni.


AANVULLINGEN

Formele