Arper Parentesit nu ook als room divider

In 2015 introduceerde Arper de akoestische panelen Partentesit. Deze wandpanelen zijn in diverse vormen en afmetingen leverbaar. Deze panelen komen vanaf dit najaar ook in een elegant stalen frame als room divider beschikbaar. Behalve de akoestische eigenschappen, die bij deze opstelling gewoon in tact blijven, kun je nu dus ook een fraaie ruimteverdeling maken.

Akoestiek en privacy
Deze opstelling met Parentesit is ideaal voor grote ruimten waar problemen met akoestiek en privacy op een zo mooi mogelijke manier moeten worden opgelost. Het stalen frame biedt plaats voor de ronde, rechthoekige en vierkante elementen van Partentesit. Ook combinaties van verschillende vormen panelen zijn mogelijk. Door toepassing van verschillende frame-maten en koppeling van systemen is zelfs de meest lastige ruimte op een elegante manier op te delen.  Hierdoor ontstaat een speels en informeel beeld. De panelen kunnen worden bekleed met een groot aantal verschillende stoffen. In iedere ruimte kan op die wijze een heel eigen sfeer worden gecreëerd.

Combineren
Het is natuurlijk ook mogelijk op de vrijstaande panelen te combineren met de al bestaande elementen die op de wand worden bevestigd. Deze panelen hebben dezelfde afmetingen als de exemplaren die in het frame van de room divider worden geplaatst. De wandpanelen kunnen optioneel met backlight of zelfs met ingebouwde geluidsspeakers worden geleverd.