Arper Steeve wint Architizer A+ Award 2016

De Arper Steeve – ontworpen door Jean-Marie Massaud – is in de prijzen gevallen. De in 2015 geïntroduceerde sofa is winnaar van een Architizer A+ Award in de categorie Furniture: Seating – Contract.

De Architizer A+Award is ’s werelds grootste prijzenreeks die zich volledig concentreert op de beste architectuur en interieurproducten. Er zijn in totaal meer dan 115 categorieën die door ruim 350 juryleden worden bepaald.

De jury’s van de verschillende categorieën bestaan altijd uit een evenredig deel van architecten en designers, culturele hotshots en ontwikkelaars. Alle winnaars worden gepresenteerd tijdens het grote A+ Awards Gala dat op 12 mei a.s. in New York zal worden gehouden. Alle finalisten en eervolle vermeldingen kunt u hier bekijken.

De Arper Steeve is verkrijgbaar als fauteuil, hocker en als sofa in diverse afmetingen. Door de mogelijkheid uitvoering en materiaalgebruik helemaal af te stemmen op een persoonlijke wens is de Steeve toepasbaar in tal van omgevingen. Of dat nu de lobby van een luxe hotel, de directiekamer van een hoofdkantoor of een aangenaam ingerichte woonkamer is.