Arper Yop: opklapbaar en flexibel

De tafel Yop is op het eerste gezicht niet het meest opzienbarende nieuwe item van Arper. Maar dat wordt in alle opzichten goed gemaakt door de slimme bruikbaarheid van deze reeks tafels.

Flexibel
Yop is de eerste opklapbare tafel van Arper. Hierdoor is hij maximaal flexibel. Royaal als je hem wilt gebruiken, compact en gemakkelijk weg te bergen als je hem niet nodig hebt.
Het klapmechanisme is op een mooie manier geïntegreerd in het ontwerp van de tafel. Hierdoor blijft de tafel ook licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen.

Veel uitvoeringen
De tafel Yop kan standaard in heel veel verschillende uitvoeringen geleverd worden. Het blad kan met allerlei soorten laminaat worden uitgerust. Hieronder ook het prachtige Fenix – een hoogwaardig plaatmateriaal dat zijdezacht aanvoelt, geen vingerafdrukken achterlaat en bijna geen licht reflecteert. Er zijn ook bladen in hout leverbaar, maar deze versies zijn niet opklapbaar. Het onderstel – in een geraffineerde matte lak – is naar keuze in zwart of wit te bestellen. Er zijn twee hoogtes beschikbaar: 72 – 74 centimeter of 103 – 105 centimeter. Dit onderstel past overigens naadloos bij veel van de stoelen en barkrukken uit de collectie van Arper. Met bijvoorbeeld de Duna 02 of de Catifa 46 zijn perfecte combinaties te maken.

Rond, rechthoekig of vierkant
De Yop is geschikt voor allerlei verschillende toepassingen en ruimtes. De kleinste ronde maat heeft een diameter van 60 centimeter. De meest compacte vierkante versie meet 60 x 60 centimeter. Het rechthoekige blad start bij een afmeting van 70 x 40 centimeter. Wilt u wel een Yop toepassen maar heeft u het opklapmechanisme niet nodig? Natuurlijk kunnen we alle maten ook als vaste tafel leveren. De prijsstelling van de Yop reeks is opvallend concurrerend. Het is daardoor een ideale keuze voor uw projecten. De Yop is heel goed op zijn plaats in (bedrijfs)restaurants of kantines, als kleine vergadertafel maar ook als hogere bartafel op allerlei plekken inzetbaar.