Arper – Milan Design Week 2020 – Entering a virtual Era

Glad als een kiezelsteen, zacht als heuvelachtig mos. Met lage afgeronde rondingen roept Adell een kostbaar aandenken op uit de natuurlijke wereld – voor zowel binnen als buiten.

Met een schaal gemaakt van 80% gerecycled polypropyleen, is een rustige vorm ontworpen met duurzaamheid als basis, waardoor zowel lichaam als geest zich op hun gemak voelen.

Design by Lievore + Altherr Désile Park

 

De Aston, met zijn unieke en iconische silhouet, is het resultaat van de zoektocht naar essentiële, slimme en verfijnde architectuur.

Aston Club maakt deel uit van deze zoektocht, maar met de ambitie van meer volwassen comfort, verfijnde ergonomie en een tijdloze uitstraling. Net als het klassieke ontwerp van de Porsche 911 dat met zijn tijd evolueert, is Aston Club de belichaming van de Arper-lounge in 2020.

Design by Jean-Marie Massaud

“Reductie, hergebruik en recycling staan centraal bij duurzaamheid”. Bij de Adell is de schaal van 80% Post-Industrial materiaal gemaakt.
Met de vele mogelijkheden van Adell en een tijdloos ontwerp, worden de gebruiksscenario’s uitgebreid en ontstaat een duurzaam product met een lange levensduur om de hoeveelheid afval in onze omgeving te verminderen.

Post Industrial materiaal

“Ieder onderdeel is zo ontworpen dat het eenvoudig kan worden hergebruikt en na gebruik kan worden gerecycled”. De interne onderdelen van de Aston Club zijn gemaakt van Post-Industrial recycled plastic.