Nu met houten onderstel: Arper Aava barstool

De inmiddels iconische Aava reeks van Arper is onlangs nog verder uitgebreid. De Finse ontwerper Antti Kotilainen ontwierp een houten onderstel voor de barkruk. Het onderstel van gebogen beuken multiplex is perfect in lijn met de geraffineerde vorm van de zitkuip.

Het hout kan worden gefineerd en is er ook een aantal beitskleuren beschikbaar. Op die manier kan gekozen worden voor een kuip en onderstel in één uitvoering, of juist voor een contrasterende uitstraling. Het is ook mogelijk om het houten onderstel te combineren met de vorige jaar gepresenteerde kunststof kuip van de Aava. Deze is verkrijgbaar in zes hedendaagse tinten.

Een nog veel uitgebreidere keuze is mogelijk als de kuip met stof of leer wordt bekleed. Wij hebben een reusachtige standaardcollectie. Hiermee kunt u de Aava barkruk precies naar wens aankleden. Kijk hier voor het overzicht van alle materialen en finishes.

De Aava barkruk met houten onderstel is – net als de versie met stalen frame – verkrijgbaar in drie hoogtes: 75, 76,5 of 77 centimeter. De poten worden standaard geleverd met geïntegreerde viltglijders. Het spreekt voor zich dat deze nieuwe kruk zich uitstekend laat combineren met andere producten van Arper, zoals de nieuwe bartafel Wit.

5055_n_Arper_Aava_MarcoCovi_stool_bar counter_4wood-legs_3993 3997