Preview Milaan 2015 – Arper Kinesit met 2D armleuningen

Dat je ook een splinternieuw product nog kunt verbeteren bewijst Arper met de Kinesit. Tijdens de Salone del Mobile in Milaan presenteert Arper namelijk 2D verstelbare armleuningen voor de bureaustoel. En u bent als eerste op de hoogte!

De toevoeging heef dezelfde Soft Tech uitgangspunten als de andere technische aspecten van de Kinesit; alle techniek is bijna onzichtbaar in het design opgenomen.

De eerste echte bureaustoel van Arper is afgelopen september aan het publiek voorgesteld op de beurs Orgatec in Keulen. Natuurlijk valt in eerste instantie het lichte, minimalistische design op. De Kinesit voldoet echter volledig aan de geldende norm voor bureaustoelen. Zitting en rugleuning zijn volledig instelbaar, zijn voorzien van een synchroonmechanisme en een lendesteun. Zoals gezegd is al de bediening van al deze techniek discreet verborgen en ingebouwd.

De Kinesit is verkrijgbaar met een rugleuning in drie hoogtes, een aantal verschillende onderstellen en naar wens met of zonder armleuningen uit te rusten. Natuurlijk is een volledige aanbod van stof- en leersoorten beschikbaar. Kinesit is op die manier feilloos aan te passen aan uw praktische en esthetische eisen.

 

Fotografie: Constantin Mayer