Salone del Mobile 2018 – Sneak preview!!

De Salone del Mobile 2018 staat voor de deur. Arper gaat ook dit jaar weer een aantal prachtige nieuwe modellen introduceren. Met nog maar twee weken te gaan lichten we in deze sneak preview een klein tipje van de sluier op. Designer Ichiro Iwasaki, die eerder voor Arper al de Pix ontwierp, is verantwoordelijk voor een geheel nieuwe productrange: Kiik.

Modulair
Kiik is een modulaire serie meubelen die als een eiland in de ruimte staan. Bedoeld voor de ruimtes tussen entree en vertrek, tussen wachten en werken. Er zijn zitmogelijkheden, tafels en consoles. Het programma is door Ichiro Iwasaki zo ontworpen zijn dat voor elke activiteit een ideale configuratie kan worden gemaakt. Kiik kan op allerlei plaatsen worden ingezet. Of het nu een wacht- of ontvangstruimte is, de lounge van een onderwijsinstelling, een kantoortuin of multifunctionele ruimte is. Door het modulaire karakter en de toegepaste materialen voegt Kiik aan vrijwel iedere omgeving iets wezenlijks toe.

Samenhang
Zoals gebruikelijk staat dit nieuwe programma van Arper niet op zichzelf. De ontwerper heeft er nadrukkelijk voor gezorgd dat de nieuwe Kiik naadloos aansluit bij al bestaande producten uit de Arper familie. Op die manier ontstaat een ongekend harmonieuze en inspirerende samenhang.

Salone del Mobile
Bent u nieuwsgierig? Kom de Kiik zelf bekijken en uitproberen tijdens de Salone del Mobile 2018 waar we deze serie officieel aan het publiek voorstellen. Deze beurs vind plaats van 17 tot 22 april a.s. De indrukwekkende grote stand van Arper vind u als altijd in Hal 16, het standnummer is C29 D30. Naast een hele serie opstellingen van de nieuwe Kiik zijn natuurlijk ook de andere noviteiten van Arper te bewonderen. Hierover later meer.

Design District
Als u niet in de gelegenheid bent om dit jaar zelf naar Milaan te komen krijgt u in juni nog een herkansing in eigen land. Arper presenteert dit jaar namelijk – op bescheiden schaal – ook de collectie tijdens Design District. Deze beurs wordt op 5,6 en 7 juni aanstaande in de Van Nellefabriek in Rotterdam georganiseerd.