Succesvol event van Frame en Arper: een terugblik

Het event dat Frame Magazine en Arper organiseerden op 28 september j.l. was een groot succes. Meer dan honderd design- en architectuurprofessionals kwamen naar Design Post Amsterdam voor Tomorrow’s architecture: towards the digital era.

Onder de vakkundige leiding van Frame director Robert Thiemann kwamen verschillende sprekers aan het woord. Jeroen de Bruin en Merel Brabers, respectievelijk interieurarchitect en researcher bij EGM Architecten gingen in op hun specifieke manier van ontwerpen, waarbij het verzamelen en inzetten van (big) data een belangrijke rol speelt.

Wessel van Beerendonk, oprichter en architect van Studio RAP toonde aan de hand van inspirerende voorbeelden dat de toekomst al lang begonnen is. Paul Skinner, creative director bij Tellart verbaasde het publiek met installaties waarbij augmented reality and kunstmatige intelligentie de scheidslijn tussen fysieke en virtuele architectuur compleet doen vervagen.

Ten slotte kwam Giulio Feltrin, business development manager bij Arper aan het woord. Hij legde uit hoe Arper enerzijds de nieuwste ontwikkelingen in het oog houd, maar tegelijkertijd ook de tradities van het meubelvak hoog wil houden.

Het event werd integraal uitgezonden via de mediakanalen van Frame Magazine. U kunt deze uitzending hier volledig terugkijken.

Een fotoalbum kunt u hieronder vinden. De fotografie is van Hanne Hansen.