Ceccotti Collezioni is de nieuwe partner van Poltrona Frau en van Beltane

Onlangs heeft Poltrona Frau een aandeel verworven in Ceccotti Collezioni. Het succes en groei van Ceccotti Collezioni in de afgelopen jaren heeft hen doen besluiten te gaan samenwerken met Poltrona Frau.

Beiden zijn op hun vakgebied toonaangevend. Waar Poltrona Frau haar reputatie iedere dag waarmaakt op het gebied van hoogwaardige lederen meubelen voor home, office, contract en automotive heeft Ciccotti Collezioni een specialisme in het vervaardigen van hoogwaardig houten meubilair.

Inspiratie

De collectie van Ceccotti Collezioni bestaat uit vele iconische ontwerpen. Ontwerpen die geïnspireerd zijn op werken van Gaudi, Mollino en Scandinavisch design uit de jaren 50. 

Zachte vormen met natuurlijke materialen, perfectie tot in detail, comfort en functionaliteit. Dit alles vind je terug in de verfijnde producten van Ceccotti Collezioni.

Samenwerking met gereputeerde architecten zoals Roberto Lazzeroni, Jaime Hayon, Vincenzo de Cotiis, Studio Drift geven de collectie een internationaal karakter.

New Classics

Bekende klassiekers van Ciccotti Collezioni zijn de Bean desk, de Flying Circle roomdivider en het elegante D.R.D.P. fauteuil.

Het succes van afgelopen jaren is onder andere bepaald door de Full en Never Full cabinets, de Paperweight desk en het Sevenmiles tafelprogramma.

Salone del Mobile 2019

Tijdens de komende Salone del Mobile, welke wordt gehouden van 9-14 April, vindt u Ceccotti Collezioni in hal 20 – Stand E05-F06. U bent van harte welkom.