Mitja in inspirerend project Parijs

De Franse ArtDesk Group is een echte specialist voor de innovatie van werkplekken. Samen met Gecina – een belangrijke speler in commercieel vastgoed in Frankrijk – ontwikkelde ArtDesk het inspirerend project Secondesk in Parijs.

Optimaal flexibel
Alle ruimtes in Secondesk zijn zo ontworpen dat ze optimaal flexibel inzetbaar zijn. Er zijn ruimtes om in opperste concentratie en helemaal afgesloten van de buitenwereld te kunnen werken. Andere kamers bieden de mogelijkheid om met twee of drie mensen te overleggen. Er zijn vergaderruimtes voor kleine of grote groepen en ook een Creative Room die een ideale omgeving voor brainstormsessies is. Het Workcafe geeft gebruikers van Secondesk de ruimte om tussen het werk door even te ontspannen met een lekkere kop koffie of een sandwich.

Kalota Barstool
Op verschillende plekken in Secondesk zijn producten van Mitja toegepast. Zo kan je aan de bar comfortabel zitten op de Kalota Barstool. De kruk is uitstekend op zijn plaats in deze informele setting, maar u kunt de Kalota Barstool natuurlijk ook heel goed toepassen in een omgeving die meer luxe of sophisticated is. In dit project is gekozen voor een uitvoering in warm eikenhout, maar de producten van Mitja kunnen ook in kersenhout, wit eiken, beuken, esdoorn, notenhout en verschillende beitskleuren worden geproduceerd.

Kalota Tabouret
In de lounge van Secondesk is de Kalota Tabouret te zien. Deze elegante vierpoots poef is ook in massief hout uitgevoerd. De zitting van de poef is eigenlijk een deksel dat kan worden gedraaid. De houten zijde van dit deksel kan als koffietafel worden gebruikt. Als het wordt omgedraaid komt de gestoffeerde zijde boven en is de Kalota Tabouret een comfortabele kleine kruk. Deze tabouret kan gemakkelijk verplaatst worden en is dus ideaal voor een toepassing in een interieur waarbij flexibiliteit belangrijk is.

Behalve de hierboven genoemde kruk en tabouret zijn de meeste Mitja producten heel geschikt voor de toepassing in projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de  Tangenta Table. Deze misstaat niet als voorname werk- of vergadertafel in een directiekantoor. Ook de koffietafels Water Lily zijn prima in te zetten in een wachtkamer of loungeomgeving in uw projecten.