Serralunga op Filmfestival Cannes

In Cannes is deze week weer het beroemde Filmfestival van start gegaan. Als sinds 1946 presenteren producenten van over de hele wereld er hun nieuwe films. Ook wordt de Gouden Palm, de prestigieuze filmprijs tijdens het festival uitgereikt. Van oudsher trekt het Festival de Cannes veel beroemde (en minder beroemde) filmsterren. Ook de media is volop aanwezig. Het is zien en gezien worden.

’s Avonds wordt in nagenoeg alle hotels van de stad uitbundig feest gevierd. Zo ook in het schitterende Majestic Barrière Hotel, met een geweldig uitzicht op de Middellandse Zee. Op het terras kunnen de filmbonzen en Hollywoodsterren uitrusten op meubilair van Serralunga. Het Majestic Barrière koos voor de inrichting van de terrassen namelijk uitsluitend voor producten van het Italiaanse merk.

Op de foto’s herkent u de Sirchester Sofa en Armchair, de kunststof interpretatie van een klassieke Chesterfield. De barkrukken en – tafels zijn uit de Zuff reeks. Er is plaats voor Palenquera tafels en de extravagante Holy All. In deze reusachtige plantenbak naar het ontwerp van Philippe Starck kun je ook gaan zitten. Als buitenverlichting is onder andere gekozen voor de prachtig gedessineerde staande lampen Miss Jane. Zelfs de splinternieuwe draagbare lamp Honey en de speelse vogelsculptuur Pulcino zijn in dit project toegepast. De producten van Serralunga vormen het perfecte decor voor een grandioze feestweek!