IMM 2017 succesvol voor Mitja

De IMM 2017 in Keulen is voor Mitja erg succesvol verlopen. Heel veel bezoekers wisten de stand van ons nieuwe merk te vinden. Natuurlijk ging er veel aandacht uit naar alle nieuwe producten die Mitja presenteerde, maar ook de bestaande collectie stond volop in de schijnwerpers. 

Kalota Bar Table
De serie Kalota is vooral bekend vanwege de award-winnende barkruk. De reeks is uitgebreid met een passende bartafel. Helemaal in lijn met de Kalota barkrukken staan hoogwaardige detaillering en verfijnde afwerking hier centraal. Op IMM was er ook royaal ruimte voor de prachtige Kalota vergader- of eetkamertafel. Deze tafel is verkrijgbaar in prachtig massief hout of een aantal ingetogen beitsfinishes.

Nieuwe Tangenta
De stoel Tangenta is in Keulen in een nieuwe, verbeterde versie gepresenteerd. De stapelbare stoel heeft een geraffineerde ontwerp, waarbij rugleuning en zitting nagenoeg onzichtbaar, bijna zwevend, op het frame zijn bevestigd. Net als bij de andere series van Mitja is voor de Tangenta een groot aantal fraaie houtsoorten en beitskleuren beschikbaar. Naar keuze kan de stoel ook met stof of leer bekleed worden.

Water Lily Coffee Tables
Opvallend elegant zijn de nieuwe koffietafels Water Lily De massief houten tafeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende bladmaten en hoogtes. Het blad heeft een afwerking die houtbewerking tot een nieuwe hoogte brengt; de bladrand verloopt afwisselend naar boven en beneden en zorgt hierdoor voor een onmiskenbaar eigen gezicht.

Coco Shelves
Ook de Coco collectie is door Mitja uitgebreid. Op de beurs in Keulen waren de Shelves echte blikvangers. Deze open kasten zijn een toonbeeld van de karakteristieken van Mitja. Prachtige materialen, schitterende houtverbindingen en een tijdloos modern design. De Coco Shelves kunnen in een soort hout of lak worden geleverd, maar ook elegante combinaties van kleuren en materialen zijn mogelijk.

Bekijk hieronder het fotoalbum van de Mitja stand op IMM 2017. Nieuwsgierig geworden naar de complete collectie? U vindt hier een overzicht.