poltronafrau      Peek-a-Book Large - New      Design by Roberto Lazzeroni       

Het grote Peek-a-Book-bureau bestaat uit een uiterst eenvoudige plaat van populierenmultiplex bedekt met Pelle Frau®-leer, dat gebogen en in tweeën gevouwen is om de basis en het bureaublad te vormen, en om plaats te bieden aan twee laden. De basisstructuur bestaat uit een ezel gemaakt van massief essen met driehoekige doorsnede in een mokka- of wengébeits, die drie trapeziumvormige steunen vormt die met elkaar zijn verbonden door fijne verbindingen in het hout. De voorkant van de twee laden is van MDF bedekt met Pelle Frau®-leer, passend bij de bekleding van het blad, terwijl de interne structuur is gemaakt van massief essenhout met een wengébeits.

De bekleding van het blad wordt vervaardigd met een bijzondere bekledingstechniek zonder zichtbare stiksels.
Achter de twee centrale lades heeft het Peek-a-Book bureau twee zijkleppen die een holle ruimte verbergen. De compartimenten zijn ontworpen om als kabeldoorvoer te dienen en kunnen worden gebruikt voor het huisvesten van stopcontacten of elektrische kabels met Schuko of USB.

Het is ook mogelijk om een inductielader voor smartphones te installeren onder de lederen bekleding van het bureaublad, zoals gesuggereerd door het merklogo.

Ga naar website fabrikant