poltronafrau      Ren Bookcase      Design: Neri & Hu, 2017       

Ren Bookcase

De nieuwe boekenkast REN breidt de collectie uit. Het onderliggende thema is nog steeds het symbool “ren”, dat de zijkanten van de verschillende accessoires vormt. De nieuwe accessoires stralen ook een gevoel van intieme elegantie uit. Kleine, lichte architecturen bestaan ​​uit ingenieuze ophangingen, slimme balansen en eenvoudige verbindingen geïnspireerd op een oriëntaals concept van ruimtes en design. Ze worden geproduceerd met behulp van fijne materialen en ambachtelijke technieken die onlosmakelijk verbonden zijn met de Poltrona Frau-traditie.

De boekenkast is een grafisch weefsel van lijnen. De twee zijdelingse staanders, licht hellend, ondersteunen de planken van berkenmultiplex, bekleed met Cuoio Saddle Extra-leer en met een Canaletto-walnootfineer aan de zijkanten. Het bovenste dwarsstuk wordt aan de muur bevestigd met metalen haken met een natuurlijke messing afwerking.

De boekenkast wordt geleverd in een lage versie met een rond multifunctioneel dienblad bekleed met Cuoio Saddle Extra-leer dat aan de bovenste dwarsbalk hangt, en in een hoge versie. Beide varianten kunnen worden gecompleteerd met boekensteunen in geborsteld staal met een natuurlijke messing afwerking.

Download hier het product sheet van de Ren Bookcase

 

Ga naar website fabrikant