poltronafrau      Cigarette Racing AMG 59      Designed by Giorgio M. Cassetta       

Kracht en stijl, dit is Tirranna 59′. Cigarette Racing en Mercedes AMG samen voor een schoonheid van 18 meter en zes motoren van 2.700 pk over de zeeën.

Poltrona Frau was de natuurlijke partner voor dit krachtige project, voorbij de grenzen van design, waar stijl, elegantie en technologische knowhow een must waren.

De stoffering van het interieur en exterieur en de stoelen van het jacht zijn allemaal getekend door Poltrona Frau.

Pelle Frau garandeert in feite alle normen van kwaliteit, weerstand en esthetiek voor de nautische industrie.

Poltrona Frau Custom Interiors heeft elk creatief verzoek van Giorgio M. Cassetta, jachtontwerper, tot leven gebracht en het concept van op maat gemaakte producten naar een superieur niveau gebracht, waarbij elk jacht zijn persoonlijke kleurenpalet en speciale afwerkingen heeft.

In de cockpit vinden we zeven stoelen, voor de stuurman, bijrijder en passagiers op de tweede rij. Alle zitplaatsen kunnen omhoog worden geklapt om een staande, versterkte positie mogelijk te maken.

De cabine is volledig bekleed met Pelle Frau en is voorzien van een pop-up-tv, een groot Californisch kingsize bed, een leren bank die kan worden veranderd in een extra bed en grote ramen die voor veel natuurlijk daglicht zorgen.

Poltrona Frau Custom Interiors heeft een jarenlange ervaring in de productie van op maat gemaakte projecten op tal van gebieden, waaronder jachtontwerp. Ontwerpen voor de jachtindustrie vereist een grote technologische knowhow, zowel wat betreft kwaliteit als wat betreft de veiligheidseisen waaraan deze producten noodzakelijkerwijs moeten voldoen. Poltrona Frau is dankzij zijn wereldwijd erkende merk een synoniem van prestige en stijl, de perfecte partner voor elk op maat gemaakt interieurproject.

Ga naar website fabrikant