poltronafrau      Maiora - 30 Walkaround      Designed by Next Yacht Group designers       

Poltrona Frau heeft in de loop der jaren haar knowhow en expertise bewezen in interieurprojecten voor de nautische industrie.

Dit soort producten vereisen een enorme ervaring op het gebied van materialen, veiligheidseisen, weerstand en natuurlijk elegantie en stijl. Niemand zoals Poltrona Frau verzamelt al deze kenmerken in één partner.

Voor dit specifieke project werkten de ontwerpers van Poltrona Frau in eerste instantie samen met de architecten en ontwerpers van de Maiora-scheepswerf, waarbij ze de bekleding van de hoofdeinden van de bedden in Pelle Frau® SC-leer op maat ontwierpen, evenals het frame van het bed, het Saddle-leer bureau in de mastercabine en lades en nachtkastjes in de 5 hutten.

Poltrona Frau leverde ook een lange reeks standaardproducten en droeg zo bij aan de complete inrichting van de interieurs.

In de salon op het hoofddek vinden we het woon- en eetgedeelte. In de eerste zijn er verschillende iconische stukken zoals de L-vormige Let it Be-bank, de Archibald-fauteuil, de Leplì-poef, de Fidelio-multimediakast met tv en de Trust-kast die speciaal voor dit project is aangepast.

Het eetgedeelte is voorzien van een Bolero Ravel eettafel met daaromheen de bekende Montera stoelen.

In de eigenaarshut wordt de bijdrage van Poltrona Frau geleverd door twee Clayton-fauteuils, een Ilary-salontafel en een Ginger-fauteuil in de hoofdcabine. In de stuurhut vinden we een kleinere Leplì poef, terwijl in de foyer op het hoofddek een Lloyd-kast zorgt voor extra opbergruimte. Deze meubelstukken maken deel uit van de standaardcatalogus en hebben de geschiedenis van design geschreven. Gemaakt door beroemde ontwerpers en architecten die in de loop der jaren hebben bijgedragen aan het prestige van Poltrona Frau en zijn klanten, zoals Ludovica en Roberto Palomba, Jean-Marie Massaud, Roberto Lazzeroni en Kensaku Oshiro.

Ga naar website fabrikant