Margherita markeert de comeback in het La Nuvola Convention Center in Rome

Na 10 jaar zijn we terug in de Italiaanse hoofdstad met de Margherita custom products collectie.

De nieuwe collectie, bestaande uit een kleine fauteuil, stoel en kruk, ondertekend door Doriana e Massimiliano Fuksas, is ontwikkeld in samenwerking met de business unit Poltrona Frau Custom Interiors.

Met een ontwerp dat doet denken aan kleurrijke bloemen die de binnenruimte vrijmaken en transformeren in omgevingen om te leven alsof we buiten zijn. Plaatsen van vrijheid waar creativiteit de hoofdrolspeler wordt.

De producten zijn uitgerust met een zeer resistente structuur en zijn gemaakt met een leren of stoffen hoes, die kan worden aangepast aan het project waarin ze kunnen worden geplaatst.

In contrasterende kleurencombinaties, net als een landelijk landschap op een zonnige lentemiddag.

Met deze kenmerken past de collectie zowel esthetisch als conceptueel perfect in haar natuurlijke habitat, La Nuvola. In feite is het Rome Convention Center ontworpen waarbij een milieuvriendelijke aanpak wordt gecombineerd met technologisch geavanceerde oplossingen. Liefde voor het milieu en technologie bestaan naast elkaar en ondersteunen elkaar.

De samenwerking tussen Poltrona Frau en Studio Fuksas heeft illustere precedenten, zoals de Bibi-stoel voor het Auditorium del Grappa Nardini Research Centre en de Carla-fauteuil voor het Nationaal Archief van Frankrijk.