Arper Zinta – Voor project en particulier

Sinds zijn introductie in 2014 is de Zinta van Arper al veelvuldig toegepast in de projectinrichting. Het houten frame, al dan niet in combinatie met kussens voor de zitting en rug, biedt volop mogelijkheden voor de toepassing in lounges of in wacht- en ontvangstruimten in een professionele omgeving. Een opvallend object in de open ruimte. De Zinta kan echter ook uitstekend dienen als sofa in de woonkamer.

De diepe zit van de sofa sluit perfect aan op het lichaam en zorgt voor een ontspannen houding. De veelheid aan bekledingsmogelijkheden in stof of luxueus leer maakt het mogelijk om de Zinta geheel naar eigen wens samen te stellen. Vanzelfsprekend is de sofa perfect te combineren is met de kussenreeks Cuscini van Arper.

Frames zijn beschikbaar in naturel, bruin en donker eiken fineer. Het aluminium onderstel is afgewerkt met een donker grijze poedercoating Als extra optie is het mogelijk om voor armleuning te kiezen.

Door diverse afmetingen, modulaire elementen en zachte hoeken van dit ontwerp is de Zinta is vrijwel iedere configuratie op te stellen. Of u nu een bescheiden plek of een zee aan ruimte beschikbaar heeft, de Zinta voegt zich behendig naar ieder vertrek. Het ontwerp van de Zinta is van Lievore Altherr Molina. De foto’s bij dit item zijn gemaakt door Marco Covi.