Certificering voor Arper Kinesit

De Kinesit collectie van Arper heeft onlangs een prestigieuze ErgoCert certificering ontvangen. Na uitvoerig testen blijkt de Kinesit te voldoen aan alle in Europa relevante eisen op het gebied van ergonomie voor werkplekmeubilair.

ErgoCert
ErgoCert – of voluit Ente di Certificazione per L’Ergonomia – zetelt in de Universiteit van Udine. Hun testmethoden volgen rigide parameters, waarbij niet alleen op het gebied van technische betrouwbaarheid maar vooral ook op praktische bruikbaarheid, comfort en ergonomie wordt getest. Naast het toepassen van wetenschappelijke onderzoekstechnieken is tijdens het testen ook een proefpanel van gebruikers ingezet. De interviewgegevens van deze gebruikers zijn ook in de beoordeling meegenomen.

Alle modellen
Voor het verkrijgen van de certificering is de complete modellijn van de Kinesit onder de loep genomen. De ErgoCert is dus ook geldig voor elke variant van de stoel, ongeacht de gewenste hoogte van de rugleuning.

Downloaden
Meer informatie over ErgoCert vindt u hier. De certificaten voor de Arper Kinesit kunt u bij ons aanvragen of zelf downloaden via de pagina met Kinesit productinformatie op onze website.

logo-ergocert