Nieuwe leercollectie voor Arper

Dat de meubelen van Arper met mooie leersoorten kunnen worden bekleed is algemeen bekend. Eerder dit jaar werd het aantal mogelijkheden echter fors uitgebreid met een nieuwe leercollectie. Meer keuze en een groot aantal kleuren.

Naast de al bestaande Elmosoft en Soft Leather kwaliteiten kunt u nu ook kiezen voor de kwaliteiten Keen, Elmocoast en Fine. Deze vijf leersoorten hebben ieder hun eigen karakteristiek en kleurbeeld. Ook zorgt de uitbreiding van de collectie ervoor dat u nu nog beter uw keuzes op uw budget of dat van uw opdrachtgever kunt afstemmen. We stellen u graag aan de volledige leercollectie voor:

Keen 

De nieuwe kwaliteit Keen is een gepigmenteerde leersoort. Keen heeft een compacte, vrij gesloten structuur en een duidelijke tekening in het oppervlak. Dit leer is beschikbaar in 7 relatief bescheiden kleuren. Door zijn kleurstelling en sympathieke prijsstelling is de leersoort Keen bij uitstek geschikt voor de toepassing in projecten.

Elmocoast

Een andere nieuwkomer is de kwaliteit Elmocoast. Ook dit is een gepigmenteerde leersoort, maar ten opzichte van de Keen is de oppervlaktestructuur wat minder nadrukkelijk. Deze zachte leersoort is geschikt voor allerlei verschillende toepassingen en is beschikbaar in 18 kleuren.

Soft Leather

Dit Soft Leather of Pelle Fiore (PF) is al jarenlang een bekend gezicht in de collectie van Arper. Dit zachte, gepigmenteerde leer valt vooral door een glad en regelmatig oppervlakte. Het leer voelt prettig aan en heeft en nadrukkelijke natuurlijke uitstraling. Bij Soft Leather kunt kiezen uit 11 verschillende kleuren.

Fine

De nieuwe kwaliteit Fine combineert een compacte structuur met een aangenaam en duidelijk getekend oppervlak. Doordat de hogere lijnen in het oppervlak licht zijn gepolijst ontstaat een mooi effect, waardoor kleur en structuur worden benadrukt. Arper heeft voor dit nieuwe Fine leer 5 kleuren gekozen.


Elmosoft

Dit is misschien wel het bekendste en meest beproefde leer dat Arper voor haar producten beschikbaar heeft. Het hoogwaardige Elmosoft is een prachtig semi-aniline leer met een opvallend soepel en zacht oppervlak. Er is keuze uit maar liefst 70 kleuren, variërend van in het oog springende modetinten tot heel gedistingeerde tinten.

Natuurlijk wilt u leer het liefst voelen en zien. In de Arper showroom in Design Post Amsterdam zijn stalen van alle leersoorten beschikbaar. U bent van harte welkom om nader kennis te maken.