Orgatec Keulen – 25 tot 29 oktober

Van 25 tot 29 oktober wordt in de Messe in Keulen weer de Orgatec georganiseerd. Van over de hele wereld bezoeken architecten, interieurarchitecten, eindgebruikers en de vakhandel deze tweejaarlijkse beurs. De Orgatec heeft dit keer als thema Creative Works.

Onder dit motto tonen bijna alle toonaangevende meubelfabrikanten nieuwe producten, inspirerende concepten en innovatieve oplossingen voor professionele interieurs. Orgatec startte in 1953 en is in zestig jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste beurzen binnen het vakgebied.

Arper in Hal 10.2 – stand J019-K018
Ook Arper presenteert zich groots op Orgatec. U vindt ons in Hal 10.2 – stand J019-K018. Op de stand zal uitgebreid ruimte zijn voor het nieuwe tafelprogramma Meety, waarvan zowel vergader- als werkplekconfiguraties te zien zijn. Natuurlijk spelen ook de vernieuwde Catifa 46 en Catifa 53 een belangrijke rol. U kunt de nieuwe kleuren en kleurcombinaties met eigen ogen komen bekijken. Speciale aandacht zal er ook zijn voor de tafels Wim en Yop. Deze Yop is de eerste opklapbare tafel in de collectie van Arper en daardoor uiterst geschikt voor de toepassing in bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants. De Orgatec is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Op zaterdag 29 oktober sluit de beurs om 16:00 haar deuren.

Design Post Köln
Behalve op de Orgatec zelf, heeft Arper ook haar gebruikelijke presentatie in Design Post Köln. Dit is te vinden op loopafstand van Eingang Ost van het beurscomplex. Design Post Köln biedt onderdak aan meer dan 30 hoogwaardige designmerken. Het complex is tijdens de Orgatec werkdagen geopend van 09:00 tot 20:00 uur. (Op zaterdag 29 oktober tot 16:00 uur). Met die ruimere openingstijden is het dus ene uitstekende plek om na een dag op de beurs nog even op uw gemak rond te kijken.

Het team van Beltane is – in wisselende samenstelling – de hele week in Keulen aanwezig. Wilt u zeker zijn dat u één van ons te spreken krijgt? Neem dan vooraf even telefonisch of per email contact met ons op.