arper      Meety      Design: Lievore Altherr Molina, 2016       

Arper – Meety

De tafelreeks Meety is in 2016 ontworpen door het Spaanse designtrio Lievore Altherr Molina. Het ontwerp voor Arper is gebaseerd op de architectonische structuur van bruggen – die tegelijkertijd sterk en licht van gewicht zijn. Het aluminium onderstel van de Meety vormt een solide basis waarop het blad bijna lijkt te zweven.

Meety is een dynamisch en flexibel tafelprogramma dat aan ieders individuele wensen kan voldoen. Vorm, afmeting en materiaal kunt u probleemloos aanpassen en combineren. Hierdoor is zijn de slanke en moderne tafels ook geschikt voor iedere omgeving, of dat nu op het werk of thuis is.

De tafels zijn natuurlijk leverbaar in ronde, vierkante en rechthoekige vormen, maar er is ook een speels trapeziumvormig blad of een elegant bootvormig blad leverbaar. De bladafwerking kan in diverse plaatmaterialen zoals MDF of FENIX NTM®, terwijl ook houtfineer of glas tot de mogelijkheden behoren. In combinatie met de verschillende uitvoeringen van het onderstel kan hierdoor elke gewenste configuratie worden samengesteld.

Het spreekt voor zich dat de Meety tafels zich uitstekend laten combineren de stoelen van Arper. In een werkplekopstelling past Meety prima bij de fraaie en praktische Kinesit stoelen. Als de Meety als bespreek- of eetkamertafel wordt gebruikt zijn bijvoorbeeld de Duna 02 of Catifa Sensit een mooie keuze.

Schermafbeelding 2016-04-20 om 10.25.54

Ga naar website fabrikant