Tafelprogramma Arper Meety uitgebreid

Het vorige jaar geïntroduceerde tafelprogramma Arper Meety is uitgebreid. De inmiddels al succesvolle reeks heeft een aantal nieuwe uitvoeringen gekregen die de toepassing in projecten nog gemakkelijker maakt. Op de Salone del Mobile 2017 in Milaan stelde Arper de nieuwe versies van de tafel voor het eerst aan het publiek voor.

Smoked glass top
Meest in het oog springend is de toevoeging van een prachtig smoked glass blad voor de Meety. Dit glazen blad is verkrijgbaar in vier maten: allereerst is er een ronde versie met een diameter van 120 centimeter. Het glazen blad is ook beschikbaar voor drie bootvormige tafelbladen in de maten 90×180, 100×200 en 100×240 centimeter. Het blad heeft in het midden een ondoorzichtig, zwart gelakt vlak zodat het zicht op het onderstel iets wordt weggenomen en ook iets meer privacy geboden wordt.

Linoleum top
Op de Orgatec van 2016 toonde Arper voor het eerst een prototype van de Meety met een stoer, elegant blad in Forbo linoleum. Die versie werd door het publiek zo goed ontvangen dat nu besloten is om er een definitieve versie van te maken. De zijkanten van dit linoleum blad worden met een fraai plywood effect afgewerkt. Deze versie van de Meety is straks leverbaar in drie kleuren linoleum. De beschikbaarbare bladmaten zijn 80×60, 90×180, 100×200 en 100×240 centimeter.

Meety Office
Misschien wel de meest logische uitbreiding van het Meety programma is de Meety Office. Deze tafel kan vanuit de standaard worden voorzien van twee grommets voor data en elektra. Er is modesty panel beschikbaar dat op een fraaie manier op het onderstel van de Meety aansluit. De Meety Office is uitsluitend in wit verkrijgbaar, waarbij voor de verschillende bladmaten (89×159, 89×179 en 99×200 centimeter) voor wit melamine of witte Fenix laminaat gekozen kan worden. Vanzelfsprekend zijn er ook voorzieningen voor kabelmanagement en het koppelen van verschillende tafels beschikbaar. Op die manier is de Meety uitstekend als werkplek toe te passen.

 

 

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de Meety zich uitstekend laat combineren met andere producten uit de range van Arper, zoals de stoelen Catifa 53, Kinesit, Aston en Duna 02.