Mitja – Een nieuw merk bij Beltane!

Wij presenteren met trots een nieuw merk in ons portfolio. Naast Arper, JoV en Serralunga vertegenwoordigt Beltane nu ook Mitja in Nederland. Een prachtige, ambachtelijke collectie houten meubelen die heel geschikt is voor de toepassing in projecten maar ook bij particulieren goed in de smaak zal vallen. De collectie van Mitja bestaat uit stoelen, tafels, kasten en accessoires.

Een complete collectie
De productlijn van Mitja is opgebouwd uit verschillende collecties. De door Redesign ontworpen reeks Kalota is de grootste en meest in het oog springende. De hierboven afgebeelde stoelen Kalota Oval Chair en Kalota Colonial Chair bieden een scala aan uitvoeringen en mogelijkheden. Natuurlijk passen de producten uit een reeks naadloos bij elkaar. De collectie van Mitja is echter zo samengesteld dat ook combinaties van reeksen heel goed mogelijk zijn. Bovendien zijn de producten ook heel geschikt om te combineren met allerlei andere tafels of stoelen.

Ambachtelijke producten
Mitja is een familiebedrijf en een echte specialist in het verwerken van hout. Alle kennis die in de geschiedenis van het bedrijf werd opgedaan is nu gecombineerd met de inzichten van hedendaags design. Ambacht en design gaan hand in hand. Dat zie je in een oogopslag, maar ook in alle details. De producten van Mitja zijn met ongekende zorgvuldigheid gemaakt. De hierboven afgebeelde Kalota Table is daarvan een uitstekend voorbeeld. De ambities van Mitja zijn niet onopgemerkt gebleven: in 2016 werden zowel de Kalota Bar Stool als het Kalota Sideboard geselecteerd voor een Interior Innovation Iconic Award.

Veelzijdig toepasbaar
De meubelen van Mitja zijn op allerlei plekken toepasbaar. Het prachtig vormgegeven Kalota Sideboard voelt zich prima thuis in een heel modern of juist een wat klassieker interieur. De collectie valt op door haar veelzijdigheid en kan daardoor in iedere omgeving tot haar recht komen. Of dat nu een particulier woonhuis, een kantoor, een hotellobby of een restaurant is. Kijk voor meer afbeeldingen en producten van Mitja op onze website.