Serralunga op Filmfestival Cannes

Het Festival de Cannes is volop aan de gang. Vanuit de hele wereld trekt iedereen uit de filmwereld die ook maar iets betekent – of wil betekenen – naar de Zuid-Franse badplaats voor dit jaarlijkse filmevenement.

Een ster die in ieder al geval al volop straalt is die van Serralunga. Op allerlei plekken langs de luxe boulevard La Croisette vind je namelijk de meubelen van deze Italiaanse fabrikant. Tijdens het Filmfestival kunnen bezoekers heerlijk relaxen in pas geïntroduceerde nieuwe stoel Bay en sofa Pine Beach. Dit elegante ontwerp van Christophe Pillet lijkt wel gemaakt voor deze omgeving.

Cocktails kan men kwijt op de handige bijzettafel Juju, deze is overigens sterk genoeg om op te zitten. Behoefte aan privacy? De space divider Kentia zorgt ervoor dat je nieuwsgierige persfotografen net voldoende op afstand kunt houden.

De meubelen van Serralunga zijn stuk voor stuk gemaakt van zeer hoogwaardige kunststof. Dit zorgt ervoor dat ze jarenlang mooi blijven, ook wanneer ze aan weer en wind worden blootgesteld. Veel van de meubelen kunnen van interne, dimbare verlichting worden voorzien. Hierdoor krijgt de avond helemaal een bijzondere sfeer.