Arper Catifa 46 – Een grote familie

De Catifa 46 is niet meer weg te denken uit de collectie van Arper. De stoel is in 2004 ontworpen door Lievore Altherr Molina en dus al ruim tien jaar een groot succes: wereldwijd hebben honderdduizenden exemplaren hun weg naar een klant gevonden.

Die klant is heel divers. De Catifa 46 is gemakkelijk toe te passen als eetkamerstoel bij een particuliere opdrachtgever. Maar nog vaker kunt u de stoel tegenkomen als kantinestoel of restaurantstoel in bedrijven of instellingen.

Een van de meest onderscheidende karakteristieken van de Catifa 46 is het grote zitcomfort. De kunststof kuip is zo slim ontworpen dat je – ook na lange tijd – nog steeds plezierig zit. Dit comfort is ondertussen veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Van groot belang bij het succes van de Catifa 46 is ook de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. In zijn basisuitvoeringen is de stoel uitgesproken concurrerend van prijs en dus ook toepasbaar in projecten waar budget een belangrijke rol speelt.

Geheel in de traditie van Arper is de Catifa 46 in de loop der jaren uitgegroeid tot een hele familie. Behalve de ‘gewone’ stoel met vierpoots- of sledeframe zijn varianten met een draaionderstel leverbaar. Je kunt kiezen voor optionele armleuningen of rolwielen. Er zijn taskchairs voor gebruik aan een bureau en barkrukken in verschillende hoogtes.

De mogelijkheden om door middel van bekleding in stof of leer een eigen gezicht aan de Catifa 46 te geven zijn eindeloos. Als je alle opties bij elkaar optelt zijn er honderden verschillende Catifa’s samen te stellen. Een echte alleskunner.

Arper_Catifa_46_Overzicht_Beltane