Arper showroom Amsterdam vernieuwd!

De Arper showroom in Amsterdam is volledig vernieuwd. Alle producten de tijdens de Salone del Mobile in Milaan werden geïntroduceerd zijn nu voor het eerst in ons land te zien. Zoals ieder jaar in september maakt het oude plaats voor het nieuwe. Zo kunt u in onze showroom in Design Post Amsterdam voor het eerst nu nieuwe tafels Meety, Yop en Wim bewonderen. Ook de nieuwste versies van de Catifa 46 en 53 zijn in verschillende uitvoeringen te zien.

Meety

De Meety tafels zijn ontworpen door het Spaanse designduo Lievore Altherr. Het ontwerp voor Arper is gebaseerd op de architectonische structuur van bruggen – die tegelijkertijd sterk en licht van gewicht zijn. Het aluminium onderstel van de Meety vormt een solide basis waarop het blad bijna lijkt te zweven.De Meety is leverbaar in ronde, vierkante en rechthoekige vormen, maar er is ook een speels trapeziumvormig blad of een elegant bootvormig blad leverbaar. De bladafwerking kan in diverse plaatmaterialen zoals MDF of FENIX NTM®, terwijl ook houtfineer of glas tot de mogelijkheden behoren. In combinatie met de verschillende uitvoeringen van het onderstel kan hierdoor elke gewenste configuratie worden samengesteld. Hierdoor is Meety heel geschikt als vergadertafel, maar er kan ook eenvoudig een functionele werkplek mee worden gemaakt.

Yop & Wim

Ook nieuw in Amsterdam zijn de tafels Yop en Wim. Yop is ontworpen als opklaptafel en kan buitengewoon eenvoudig ingevouwen en opgeruimd worden. U kunt de tafels dus optimaal efficient inzetten. Door het geïntegreerde opklapmechanisme en het minimalistische design is de Yop een echte lichtgewicht. Verkrijgbaar in talloze materiaal- en bladvarianten – van HPL tot hout.

De tafelserie Wim is Arper in optima forma: een eenvoudige, klare lijn en het gebruik van heldere, elegante materialen. Natuurlijk is ook deze tafel in veel verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

Nieuwe Catifa 46

Op de Salone del Mobile in Milaan presenteerde Arper in april 2016 de nieuwste uitvoeringen van de Catifa 46. Voor het onderstel introduceren we naast de bestaande varianten nieuwe, zachte kleuren die tegelijkertijd direct in het oog springen: Prachtig pastelrose, petrol, limoengeel, ivoor en rookgrijs. Deze kleuren kunnen op het onderstel en op de kuip worden toegepast. Wij noemen dit Duochrome. Samen met een eventuele frontstoffering van de kuip kunnen hiermee spectaculaire of juist heel subtiele kleurcombinaties worden gemaakt. In totaal komt het aantal kleuren van de kunststof kuip nu op 10, terwijl voor het onderstel zelfs 11 varianten standaard leverbaar zijn.

Nieuwe Catifa 53

Net als zijn kleinere broertje onderging de Catifa 53 een volledige verjongingskuur. Nieuwe kleuren en de toepassing van een nieuwe, prachtig matte kunststof maken de succesvolle stoel weer helemaal van deze tijd. Ook de toevoeging van losse kussens en bekleding in luxueus hard leather geven de Catifa 53 een compleet nieuw gezicht.

Behalve deze belangrijke nieuwe toevoegingen zie u in de Arper showroom ook bestaande producten in nieuwe uitvoeringen en combinaties. Kortom, volop redenen om een bezoek te plannen.

U bent van harte welkom om zelf te komen kijken! De Arper showroom in Amsterdam is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Klik hier voor volledige adresinformatie.