arper      Wim      Design: Lievore Altherr Molina, 2016       

Arper – Wim

De serie tafels Wim is Arper in optima forma: een eenvoudige, klare lijn en het gebruik van heldere, elegante materialen. De Wim collectie is de perfecte aanvulling op de grote series stoelen die Arper in collectie heeft. De Wit is compact en veelzijdig. De tafel kan prima solitair worden ingezet, maar in paren of groepen is het een ideaal ontwerp voor toepassing in (bedrijfs)restaurants of andere projectmatige omgevingen.

Het onderstel van de Wim is gemaakt van aluminium en behalve in mat alu ook in witte of zwarte lak verkrijgbaar. De bladen kunnen in HPL of hout worden geleverd en bieden verschillende maten. De ronde uitvoering start bij een diameter van 60 centimeter, er is een vierkante versie met een maat vanaf 60×60 centimeter en een rechthoekige variant met een bladmaat vanaf 70×140 centimeter. Naast de standaard hoogte van 74 centimeter is van de Wit ook een extra hoge bartafel leverbaar.

Door zijn bescheiden vormgeving is de Wim tafel prima te combineren met andere Arper producten zoals de stoelen Aava of Saya en de barkruk Babar.

Schermafbeelding 2016-04-20 om 14.49.31

Ga naar website fabrikant