arper      Dizzie      Design: Lievore Altherr Molina, 2004       

Arper Dizzie

 

De Arper Dizzie lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, maar ze hebben stuk voor stuk een een verrassend silhouet, waarbij onderstel en blad een interessant spel van vorm en verhouding spelen. De serie is zo divers dat de Dizzie eigenlijk voor iedere situatie geschikt. Of het nu een bijzettafel, een restauranttafel, een royale werktafel of een eetkamertafel moet zijn, in de reeks Dizzie kunt u altijd een passende afmeting vinden.

De kolom van de Dizzie is leverbaar in verchroomd of wit gelakt staal. De voet kan behalve in wit, ook in een aantal lakkleuren worden geleverd. De maat van de voet is steeds gerelateerd aan de maat van het blad. Hierdoor zijn zelfs de grotere maten van de Dizzie opvallend stabiel. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in witte MDF of verschillende uitvoeringen laminaat. Sinds de Salone del Mobile van 2018 is voor een aantal versies van de Dizzie ook een prachtig blad in wit Carrara marmer beschikbaar.

Met zijn eenvoudige, terughoudende vormgeving van Lievore Altherr Molina is de Dizzie eenvoudig te combineren met vrijwel iedere stoel uit de collectie van Arper. Of dat nu de stoere houten stoel Saya, de luxueuze Masai of de kunststof Catifa 46 is, het is allemaal mogelijk.

Schermafbeelding 2015-11-25 om 12.31.14

Ga naar website fabrikant