arper      Ralik (New)      Design by Ichiro Iwasaki 2023       

Schoonheid heeft vele vormen. Poef, zitting met rugleuning en bank, Ralik is een volledig modulair systeem met elementen die samen of apart kunnen worden gebruikt, afhankelijk van het leven. Een familie van bijzettafels en bijzettafels biedt structuur en oppervlak om te werken of te ontspannen. Elegant en gemakkelijk, Ralik viert hoe vloeiend schoonheid kan zijn.

De veelzijdigheid en elegantie van de Ralik-collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor elk type ruimte, dankzij een volledig modulair systeem. De collectie omvat zes zitmodules met verwijderbare bekleding in stof, leer of gecoate stof, die afzonderlijk of in modulaire configuraties kunnen worden gebruikt: poef, bank en zitting met rugleuning, in 1-zits of 2-zits versies. Elke module wordt gekenmerkt door een onderscheidende basis in gerecycled polypropyleen, die het schoonmaken van de ruimtes vergemakkelijkt en de koppeling tussen zitmodules mogelijk maakt.
Verdere functionaliteit wordt geboden door de containermodules (verkrijgbaar in twee formaten, met de mogelijkheid van bedrading), de vaste salontafelmodule (die aan de rechter-, linkerkant of tussen zitmodules kan worden geplaatst), de vrijstaande salontafel met verstelbare hoogte.
De collectie wordt gecompleteerd door twee accessoirekussens, speciaal gemaakt om meer comfort te bieden aan specifieke configuraties, waarbij de 1-zits of 2-zits bankmodules tegen de rugleuning van de zitmodules kunnen worden geplaatst.
De verscheidenheid aan materialen en afwerkingen waaruit elke module bestaat, maakt een breed scala aan kleurencombinaties mogelijk. De collectie kan volledig worden gedemonteerd, om hergebruik of recycling van de materialen te vergemakkelijken.

Ga naar website fabrikant